Sanoma Uitgeversi'm every woman
I'M EVERY WOMAN WORKSHOP
Foto
In de zomer starten de summercourses van I'm every Woman per segment. In deze workshop krijgt u inzicht in de succesfactoren om de doelgroep vrouwen te bereiken. Zo gaat u naar huis met inzicht in mediatrends, actuele insights en communicatiewetten. Daarnaast geeft het team van I'm every Woman ook tailormade workshops bij u op locatie. Interesse of aanmelden?
Klik hier »
SEGMENTEN
Per segment is er een overkoepelend team samengesteld van vakspecialisten die samen precies weten wat er in de vrouwendoelgroep speelt en hoe die het beste benaderd kan worden. 
Klik hier »
CASES

I'm every Woman wil inspireren, informeren en samenbrengen. Een topteam van specialisten die alle domeinen vertegenwoordigen staat garant voor kennis en innovatieve samenwerkingen.

Klik hier »
DOELGROEP
I'm every Woman staat voor diversiteit in lifestyle en leeftijd. Elke vrouw heeft verschillende rollen in het leven en in elke rol heeft ze weer andere interesses. Sanoma Uitgevers bereikt alle vrouwen.
Klik hier »
NIEUWS
Foto

Met zoveel merken gebeurt er elke dag weer iets nieuws. Regelmatig worden er onderzoeken gedaan. Hieronder kunt u de onderzoeken downloaden:

100% Vrouw
Digitale Dames

Benieuwd naar het nieuws van vandaag of wilt u zich graag aanmelden voor de nieuwsbrief?

Klik hier »
www.sanoma-uitgevers.nlE-mail